Ćavi se vratio kući! Barsa dobila trenera po ceni jednog boljeg igrača iz srpske Superlige

05.11.2021

11:14

0

Bivši fudbaler Barselone postzao je njen trener

Ćavi se vratio kući! Barsa dobila trenera po ceni jednog boljeg igrača iz srpske Superlige
Ćavi - Copyright Profimedia

Kao što je juče bilo najavljeno od brojnih medija u Španiji, Barselona je dobila novog trenera posle smene Ronalda Kumana.

U klub se nakon šest godina vraća dete "La Masije" Ćavi Ernandez, pošto su vlasnici Al Sada iz Katara pristali na dogovor sa Kataloncima.

 

 

 

- Administracija kluba se složila sa transfero Ćavija u Barselonu nakon plaćanja klauzule o obeštećenju predviđene ugovorom. Dogovorili smo saradnju sa Barselonom u budućnosti. Ćavi ostaje važan deo istorije Al Sada i želimo mu uspeh - poručili su iz Dohe.

- Ćavi nam je proteklih dana nekoliko puta napomenuo da želi steći iskustvo trenera Barselone i to u ovom trenutku kritične faze kroz koju prolazi njegov matični klub. Mi to razumemo i odlučili smo da mu ne stojimo na putu. Ćaviju i njegovoj porodici ostaće zauvek otvorena vrata našeg kluba. Ostaćemo u vezi.

 

 

Španci pišu da su Al Sadovi pregovarači bili tvrdi i da nisu pristajali na sporazum sve dok nisu dobili novac koji su želeli. Na kraju su u Barseloni morali da popuste i da za novog trenera plate 5.000.000 evra obeštećenje, koliko košta i jedan malo bolji fudbaler Partizana ili Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike