Baš je baksuz: Dembele dugo čekao na povratak, pa se opet povredio, a nije jedini

04.11.2021

15:46

0

Autor: 24sedam

Barsa je trenutno na devetom mestu na tabeli u Španiji

Baš je baksuz: Dembele dugo čekao na povratak, pa se opet povredio, a nije jedini
dembele - Copyright Profimedia

Usmana Dembelea baš neće. Fudbaler Barselone se povredio pre nekoliko meseci, napravio dužu pauzu, nedavno se vratio, ali i opet povredio.


Reprezentativac Francuske je već četiri sezone na "Nou Kampu", a ovo mu je treća duža pauza zbog povrede. Tokom prethodnog "bolovanja" propustio je 14 utakmica, a na terenu je bio u utakmici Lige šampiona u utorak, protiv kijevskog Dinama.

Tokom dana je objavljena vest da je 24-godišnji fudbaler povredio tetivu levog butnog mišića. Takođe je navedeno da je trenutno van tima i da će od procesa oporavka zavisiti kada će se vratiti na teren.



Prema navodima španskih medija, u Barsi se nadaju da će se oporaviti do meča sa gradskim rivalom Espanjolom, koji je zakazan za 20. novembar.

Ali to nije sve, kada je reč o povredama. Na zvaničnom Tviter profilu potvrđeno je i da je Seržinjo Dest osetio bol u donjem delu leđa. I u njegovom slučaju njegov oporavak će diktirati povratak obavezama.

Ova vest svakako nije dobra, s obzirom da je Barselona na devetom mestu na tabeli u španskom šampionatu. Ima devet bodova manje od prvoplasiranog Real Sosijedada koji je osvojio 25.

Podsetimo, van terena je i Serhio Aguero, zbog srčanih problema.
 

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike