Ceo Siti je uz Aguera, Gvardiola mu poručuje: Uživaj u životu i svemu što si uradio

02.11.2021

16:24

0

Autor: 24sedam

Šokirani su svi "građani", svi su uz svog najboljeg strelca svih vremena

Ceo Siti je uz Aguera, Gvardiola mu poručuje: Uživaj u životu i svemu što si uradio
pjimage - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort/Ian Walton

Vesti o Serhiju Agueru zabrinule su svet fudbala. Nakon što je objavljeno da će pauzirati mesecima i da mu je karijera možda gotova, Mančester siti je u kompletnom sastavu stao uz svog najboljeg strelca u istoriji.

Aguero je izašao u 41. minutu Barselonine remija protiv Alavesa u subotu zbog problema sa srcem. To je bio prvi start za 33-godišnjeg napadača od kada je letos napustio Siti. Njegov trener iz Engleske, Pep Gvardiola ga je zvao posle incidenta.

- Ovo su teške vesti i za njega i za njegovu porodicu. Svi naši ljudi mu žele dobro. Naš predsednik i mi mu želimo brz oporavak. Zdravlje i život su važniji od bilo čega drugog. U dobrim je rukama, vodi računa o sebi – rekao je Gvardiola, pa dodao:

- Želimo mu da se oporavi i vrati na teren, ali ako ne bude mogao, neka uživao u životu i svemu što je uradio. Budi pažljiv i čuvaj se do kraja života.

Kajl Voker je bio na Vajt Hart Lejnu kada je Fabris Muamba dobio srčani udar 2012. godine. On je rekao da su igrači Sitija šokirani vestima o Agueru.

- Igrao sam sa Kristijanom (Erisksenom), pa se desilo ono na Euru. Onda mislite na njega i njegovu porodicu. Nadam se da je Serhio okej. Pričao sam sa Kristijanom pre nekoliko nedelja. Ovo je iznenađenje. Mi smo sportisti koji su u kondiciji i treniramo svaki dan. Njegovo zdravlje je važnije od fudbala u ovom trenutku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike