Partizanovog defanzivca buni jedna stvar: Nije mi jasno kako su oni 12. na tabeli?

05.11.2021

06:28

0

Crno-beli osetili snagu i brzonu ekipe iz donjeg dela lestvice belgijskog šampionata

Partizanovog defanzivca buni jedna stvar: Nije mi jasno kako su oni 12. na tabeli?
pfc13 - Copyright FK Partizan

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić kao i svi u crno-belom taboru žali što su sinoć ispustitli pobedu u Gentu, koja bih ostavila u borbi za prvo mesto u grupi B Lige konferencija do poslednjeg kola. Miletić kaže da nikad tako težak meč nije odigrao kao sinoć protiv 12. tima Belgije.

- Nikad ovako težak meč nismo odigrali. Oni su izvanredna ekipa, fizički spremni, ja stvarno ne znam kako su oni 12. u prvenstvu. Odigrali smo mušku, opet smo nesrećno primili gol, možemo biti zadovoljni. Stvarno smo dali sve od sebe i, eto, svima po bod - rekao je Miletić.

Promena formacije nije donela vidljivih problema u igru crno-belih.

- Jeste, nova formacija, ali igrali smo već, Vujačić i Saničanin u reprezentacijama, ja sam isto igra sa tri pozadi. Kao što je šef rekao, nastavićemo da vežbamo, ali zasad možemo biti zadovoljni.

Miletić zna za priče u kojima je njegova ekipa bila prežaljena, jer nedostajali su zbog povreda Zdjelar, Šćekić, kapiten Marković, Holender, suspendovani trener Stanojević mogao je sa tribina da gleda utakmicu:

- Mi imamo 25 igrača i ko god da dobije šansu, svi mogu da igraju na visokom nivou. Bez povređenih bilo je teško, ali svi koji su bili u timu, dali su sve od sebe. Još jednom moram reći da mi je krivo što smo primili taj gol. Mogli smo da zakuvamo i da budemo prvi, ali ne treba da se predajemo, borićemo se za prvo mesto - rekao je Miletić i dodao:

- U nedelju već imamo Proleter, život nam znači taj meč, jer nastavljamo da se borimo za titulu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike