Crno-beli žale za ispuštenom šansom u Gentu: Ko zna koji put nam se ovo dešava

04.11.2021

20:10

0

Autor: 24sedam

Urošević i Vujačić pomešanih osećanja posle remija u Belgiji

Crno-beli žale za ispuštenom šansom u Gentu: Ko zna koji put nam se ovo dešava
profimedia-0641595045 - Copyright Profimedia

Bili su fudbaleri Partizana nadomak velikog podviga u Gentu. Desetak minuta delilo je desetkovane crno-bele do revanša Belgijancima za poraz u Beogradu, ali su na kraju morali da se zadovolje „samo“ bodom – 1:1.

Srpski vicešampion je vodio od 66. minuta, fenomenalnim golom Slobodana Uroševića, koji je u trenutku slavlja poručio saigračima da će još jednom zatresti mrežu rivala.

- Ovo mi je najlepši gol u karijeri koji sam postigao desnom nogom, a što se tiče broja golova, to je bila interna šala pre utakmice, pošto sam rekao sam da ću postići dva pogotka – rekao je za TV „Arena sport“ posle meča Slobodan Urošević.

Pomešana osećanja bila su kod iskusnog levog beka posle meča.

- Zahtevna utakmica, puno intenziteta. Znali smo šta nas čeka, imali smo par problema pre utakmice s povredama. Skupili smo se, prvi put smo probali ovu formaciju. Možemo da bude zadovoljni šta smo uradili. Ostvarili smo koliko toliko dobar rezultat. Išli smo na pobedu, nismo uspeli. Opet smo poveli, pa primili gol. Ko zna koji put nam se to dešava, ali mogu da budem zadovoljan, za prvi put u ovoj formaciji – kazao je Urošević.

Sličnog razmišljanja bio je i štoper Igor Vujačić.

- Teška utakmica, ušli smo malo s nekom dozom respekta prema njima. Nismo uspostavili našu igru, mada su i oni vršili odličan pritisak. U drugom poluvremenu je puno bolje izgledalo, postigli smo gol, ali zna se da smo došli bez četiri standardna igrača, tako da smo zadovoljni rezultatom. Borićemo se do kraja za prvo mesto – kazao je crnogorski reprezentativac za „Arenu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike