Sviđa mi se Jović, ali Benzema ga "ubija": Anćeloti zna gde je problem sprskog reprezentativca

03.11.2021

08:44

0

Autor: 24sedam

Ako je po menadžeru Luka neće nigde iz Madrida, samo mora da bude strpljiv

Sviđa mi se Jović, ali Benzema ga "ubija": Anćeloti zna gde je problem sprskog reprezentativca
profimedia-0636280758 - Copyright Profimedia

Srpski fudblaski reprezentativac Luka Jović, iako nikako ne uspeva da pokaže sve ono što zna i ume, nekako je uvek u centru pažnje i veoma je interesantna tema u velikim evropskim klubovima.

Prema poslednjim informacijama Real je odredio cenu za Srbina, klub koji ga ćeli moraće da plati 25 miliona evra, a najozbiljniji u toj nameri izgleda je Arsenal.

Ipak, to je stav "kraljevskog kluba". Ali ne i trenera Karla Anćelotija. Kada bi se on pitao o svemu, Jović bi ostao u Madridu.

- On je dobro i srećan je ovde. Trudim se da mu poklonim što više pažnje. Luka zna da se meni dopada način na koji igra - rekao je Anćeloti španskim novinarima, pa objasnio u čemu je Jovićev najveći problem.

Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky
 

Tačnije, u kome je najveći problem. Za sve što se našem asu dešava u Realu "kriv" je Karim Benzema.

- Jović ima najboljeg napadača na svetu ispred sebe kao konkurenciju. Mora da bude spreman u svakom trenutku jer će se nešto desiti - zaključio je italijanski stručnjak sa klupe Reala.

Najtrofejniji klub na svetu trenutno se nalazi na drugom mestu u Primeri sa bodom manje od Sosijedada, dok je u grupi D u Ligi šampiona na deobi prvog mesta sa moldavskim Šerifom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Real večeras (18.45) igra sa Šahtjorom u Madridu i ovaj meč deluje kao odlična prilika da Jović dobije šansu i pokaže šta zna i ume na terenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike