"Gospodin četvrtak" prva meta Njukasla: Stručnjak za Ligu Evrope u završnim pregovorima sa klubom iz Premijer lige

02.11.2021

10:22

0

Autor: 24sedam

Menadžer Viljareala tvrdi da ne zna ništa o tome, ali je njegov povratak u Premijer ligu sve izvesniji

"Gospodin četvrtak" prva meta Njukasla: Stručnjak za Ligu Evrope u završnim pregovorima sa klubom iz Premijer lige
profimedia-0640945081 - Copyright Profimedia

Priče o rekonstrukciji Njukasla svakog dana su sve brojnije i sve "bombastičnije" i nije nimalo kao razdvojiti "žito od kukolja", odnosno bar naslutiti gde se krije istina.

Za neke od njih odmah pomislimo kako su izmišljotina, ali u neke bismo lako mogli i da poverujemo. U ovu o sledećem menadžeru, poverovali smo na prvu.

Bogati Saudijci koji vode Njukasl imaju jasnu želju da na klupu njihovog kluba sedne čuveni Španac Unai Emeri. Stručnjak kog, zbog fantastičnih uspeha u Ligi Evrope, i osvajanja iste u nekoliko navrata, zovu "gospodin četvrtak" (tog dana se igra ovo takmičenje, op. aut.) trebalo bi da postane menadžer "svraka".

 

 

Kako piše "Atletik" spisak kandidata za novog menadžera Njukasla sveo se na dva imena, s tim što u klubu rade na finalizaciji dogovora sa Emerijem. Ako im se to iz nekog razloga izjalovi krenuće u ofanzivu na još jedno poznato ime. Edi Hau, dugogodišnji menadžer Bornmuta "prva je rezerva" u glavama vlasnika Njukasla.

Činjenica je da Viljarealu pod komandom Emerija ove sezone baš i ne ide u Primeri, trenutno su na 13. mestu, a to za osvajača Lige Evrope nimalo nije dobra stvar.

Zbog toga nije nerealno da Emeri raskine ugovor sa španskim timom i prihvati, kako se spekuliše "masnu" ponudu Njukasla, iako njegove izjave zvuče u najmanju ruku čudno kada se radi o potencijalno novom poslu.

- Istina je da ja ništa ne znam - jedino što je rekao španski trener na tu temu.

Možda samo "tvrdi pazar", a možda je stvarno sve samo još jedna priča koja nam se servira. Šta je istina u celoj priči trebalo bi da saznamo već u toku naredne nedelje pošto se najavljuje da će Emeri sesti na klupu Njukasla pre predstojeće reprezentativne pauze.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike