Konačno pobeda za Mihu: Ovde je morao slaviti, prekinuta crna serija

01.11.2021

22:07

0

Autor: 24sedam

Bolonja lako izašla na kraj sa "fenjerašem"

Konačno pobeda za Mihu: Ovde je morao slaviti, prekinuta crna serija
Copyright Profimedia

Fudbaleri Bolonje "zatvorili su" 11. kolo Serije A pobedom nad "fenjerašem" Kaljarijem od  2:0 i tako konačno slavili posle tri meča. Novopečeni deka Siniša Mihajlović konačno može da vrati malo osmeh na lice posle serije poraza.

U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja, pa se na pauzu otišlo sa 0:0.

U drugom delu izabranici Siniše Mihajlovića su izašli još motivisaniji i željniji pobede, pa su ubrzo i poveli. Igrao se 49. minut kada je Lorenco De Silvestri iskoristio asistenciju Garija Medela i pogodio, pa tako doveo svoju ekipi u vođstvo.

U nastavku je Kaljari pokušavao da izjednači, ali je u par navrata Bolonja pripretila iz kontre, a posebno blizu drugog pogotka bila je kada je Nikola Sansone u 86. minutu pogodio stativu.

Ipak tu nije bio kraj uzbuđenjima, s obzirom na to da je Martin Kaseres isključen u 90. minutu nakon žestokog koškanja u šesnaestercu domaćina, tako da je Kaljari do kraja igrao sa desetoricom i nije uspeo da dođe do izjednačenja.

U 97. minutu je Marko Arnautović zatresao mrežu gostiju i tako postavio konačan rezultat. Sansone je na sjajan način proigrao austrijskog reprezentativca, a ovaj je primio loptu, namestio se i rutinski pogodio za nova tri boda.

Bolonja u narednom kolu Bolonja gostuje Sampdoriji 7. novembra, dok će Kaljari na svom terenu dočekati Atalantu 6. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike