Kragujevčani se naoštrili da „sapletu“ Zvezdu! Treme nema, učinićemo sve da obradujemo momke sa južne tribine

31.10.2021

06:11

0

„Ukoliko svako od nas igrača pruži 100 odsto svojih mogućnosti, rezultat neće izostati“

Kragujevčani se naoštrili da „sapletu“ Zvezdu! Treme nema, učinićemo sve da obradujemo momke sa južne tribine
20210918ivVozdovacRadnickiKg19 - Copyright MN Press

Trener Radničkog iz Kragujevca Vladimir Radenković, izjavio je da je kod njegovih igrača prisutna želja da pruže svoj maksimum u duelu protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde.


Meč 15. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se danas (13.30, TV Arena sport) na stadionu “Čika Dača” u Kragujevcu.

- Treme nema, ali je kod svih igrača i više nego prisutna želja da pruže svoj maksimum kako bi obradovali pre svega momke sa južne tribine, koji su apsolutno pozitivni na svakoj našoj utakmici, i kada ide dobro i kada ide loše, ali i sve ostale ljubitelje fudbala u Kragujevcu. Pristup utakmici nije upitan, a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo - rekao je Radenković za klupski sajt.

Imamo priliku da se odmerimo sa ekipom koju predvodi jedan od najkreativnijih srpskih trenera u poslednjoj deceniji, čiji je trenerski pečat naročito vidljiv u evropskim utakmicama Zvezde, poručio je Radenković.

- Jednostavno, svaka Zvezdina utakmica u Evropi je priča za sebe i podseća na šahovsku partiju. U domaćoj ligi je već drugačiji slučaj, s obzirom da su prinuđeni da u kontinuitetu igraju protiv ekipa koje se organizovano brane, pa je samim tim tu više detalja u njihovoj igri koji se ponavljaju iz utakmice u utakmicu - zaključio je Radenković.

Aktuelni šampion Srbije se u Kragujevac dolazi posle poraza od Radnika u Surdulici, a za nedeljni duel Kragujevčani će biti oslabljen neigranjem najboljeg strelca Marka Mirića.

- Sama činjenica da ćemo ugostiti šampiona države predstavlja ogroman motiv za svakog od nas. Crvena zvezda je ozbiljna ekipa sa dobrim trenerom, koja igra napadački fudbal, ali sam uveren da, ukoliko svako od nas igrača pruži 100 odsto svojih mogućnosti, rezultat neće izostati - poručio je fudbaler Milan Milanović.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike