Stanković preuzeo krivicu na sebe: Ne dirajte igrače, odgovornost je na meni

30.10.2021

14:23

0

Autor: 24sedam

Trener crveno-belih smatra da su fudbaleri slušali njegove instrukcije

Stanković preuzeo krivicu na sebe: Ne dirajte igrače, odgovornost je na meni
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u nezavidnoj situaciji posle poraza od Radnika, jer za vodećim Partizanom zaostaju osam bodova.

I pored toga što je sportski direktor Mitar Mrkela kritikovao pristup igrača u meču u Surdulici, na stranu fudbalera stao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

- Ja sam kriv za igru, igrali su onako kako sam im ja rekao, uzimam svu odgovornost za to. Nemam problem da to kažem, jer su oni slušali moje instrukcije i igrali su onako kako smo spremili utakmicu, ja sam bio ubeđen u jedno, desilo se drugo, ako je neko odgovaran za taj poraz, to sam ja - rekao je Stanković.

Strateg crveno-belih dotokao se i Aleksandra Kataija, koji je posle korone imao i zdravstvenih problema.

- Nije problem samo što ćete odvojiti kovid od terena pet-šest dana kao bolest, već i oporavak posle toga iziskuje strpljenje, volju želju, a nama je svaki igrač bitan, pogotovo neko kao Sale Katai. Imamo trening u pet, ja se nadam da ću ga imati za Mitjiland 100 odsto. Ako dobijemo dozvolu od doktora, ali ne zbog onoga što vi mislite nego jednostavno zbog lista, da se neće stanje pogoršati, ja bih računao na njega već sutra - zaključio je Stanković. 

VIDEO BONUS:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike