Njukasl kad kupuje, onda kupuje: Rešenje za probleme nije jedan stručnjak, dovode dvojicu u paketu!

26.10.2021

10:47

0

Menadžer i sportski direktor Ajaksa čekaju ponudu da se upuste u novi izazov

Njukasl kad kupuje, onda kupuje: Rešenje za probleme nije jedan stručnjak, dovode dvojicu u paketu!
Navijači Njukasla - Copyright Tanjug/AP Photo/Scott Heppell

Ima se - može se. Tako će izgleda funkcionisati Njukasl sa novim prebogatim vlasnicima.

Klub je u krizi, loše stoji na tabeli, i neophodno je pronaći brojna rešenja. Počev od igračkog kadra, pa sve do stručnog štaba.

Šeici s tim nemaju problem, pa se spremaju za akciju koja će uzburkati fudbalsku javnost. Kako u Engleskoj, tako u Holandiji.

Saudijski princ Mohamed bin Salman ima jasnu želju, a kako se može pročitati u holandskim medijima, ta misija neće biti nimalo nemoguća. Ajaksov tandem na čelu crno-belih iz Premijer lige.

 

 

Sportski direktor "kopljanika" Mark Overmars i trener Erik ten Hag, koji sa slavnim klubom iz Amsterdama rade vrhunski posao, spremni us za nešto novo. Tako bar tvrdi urednik holandskog Telegrafa Valentijn Drisen.

- Da, oni su zainteresovani za taj posao. To je veliki izazov. Overmars je u Ajaksu deset godina i uradio je u klubu sve što je mogao. Očekujte uskoro zvanične poteze Njukasla i početak pregovora.

Hajde da sačekamo, ali ova ideja deluje kao najkonkretnija od svih dosadašnjih. A usudićemo se da kažemo i da bi to zaista bila dobitna kombinacija za Njukasl. Baš kao i za holandski tandem, ako se dogovore i snađu u novom klubu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike