Vojvodina konačno dočekala pobedu: Radnički samo poveo, a onda „pao“ za samo 20-ak minuta

24.10.2021

17:27

0

Vojvodina je posle preokreta pobedila Radnički 1923 u utakmici 14. kola

Vojvodina konačno dočekala pobedu: Radnički samo poveo, a onda „pao“ za samo 20-ak minuta
voša - Copyright MN Press

Ekipa Slavoljuba Đorđevića konačno je pobedila posle tri meča bez trijumfa (poraz i dva remija) i stigla na peto mesto na tabeli. Toliko imaju i četvrtoplasirani TSC, kao i Voždovac i Napredak. Na drugoj strani, Radnički ima tri vezana poraza i nalazi se na 12. mestu.


Poveli su Kragujevčani u 35. minutu, pogotkom Veljka Trifunovića posle odlične akcije sa desne strane. Loptu je dobio od Nemanje Tomića i iskosa zakucao loptu pod prečku. Akciju je inicirao Dragoljuib Srnić i sa tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

Domaćin je prilično brzo uspeo da preokrene rezultat. U roku od samo četiri minuta, strelci su bili Miljan Vukadinović i Veljko Simić, posle gužve ispred gol linije. U 48. minutu je bilo 1:1, a u 52. i 2:1.

U 63. minutu, Tomić je mogao i da bude strelac, ali je zamalo bio neprecizan. Na drugoj strani, šest minuta kasnije Simića je oborio golman Ognjen Lukić. Siguran sa bele tačke, za 3:1 bio je kapiten Nemanja Čović koji je nekoliko minuta kasnije imao novu priliku. Ipak, pokušaj glavom završio je preko prečke.

Čović je dao gol i u 88. minutu, a onda je usledila VAR provera da li je bilo ofsajda. Stigla je potvrda iz sobe iz Stare Pazove da je prvobitbna odluka bila ispravna, pa je ostalo 3:1.

I ova utakmica je počela minutom ćutanja, čime je odata pošta legendarnom golmanu Draganu Panteliću koji je preminuo pre nekoliko dana.

U narednim danima Vojvodina će igrati sa Jagodinom u Kupu, a zatim i sa Proleterom u Superligi. Radnički čekaju dueli sa Crvenom zvezdom i ekipom Mladosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike