Miha nikad nije pobedio Milan, vreme je da se i to desi: Bolonja dočekuje desetkovanog rivala

23.10.2021

11:49

0

Od 2008. kada je postao trener, srpski fudbalski stručnjak ne uspeva da slavi u duelima sa večerašnjim rivalom

Miha nikad nije pobedio Milan, vreme je da se i to desi: Bolonja dočekuje desetkovanog rivala
Copyright Profimedia

Svakoj seriji dođe kraj. Deluje da je ovaj 23. oktobar pravi trenutak da se to desi u duelima Bolonje i Milana, odnosno u duelima koje Siniša Mihajlović, otkako je postao trener, vodi sa klubom na čijoj je klupi sedeo u sezoni 2015/16.

Siniša Mihajlović od svoje prve utakmice i prvog mandata u Bolonji 2008. godine nije uspeo da pobedi Milan.

printscreen
 

I ne samo da Mihajlović nikako ne uspeva da slavi protiv "roso-nera" nego uglavnom utakmice završava porazom. Imao je dosad 16 prilika da odmeri snage sa Milanezima i uspeo je da stigne do tek pet nerešenih rezultata, a da 11 puta prizna poraz i stegne ruku rivalu.

Još od novembra 2007. godine Mihini timovi su gubili od Milana, a poslednji remi (0:0) izborio je sa Torinom na San Siru. Poslednji put poražen je sa 2:1 na svom terenu u 1. kolu drugog dela prošle sezone.

Da sve bude još "crnje" po Mihajlovića, odnosno Bolonju očekuje se da zaigra i Zlatan Ibrahimović, fudbaler koji je već pet puta tresao njihovu mrežu.

Ono što je dobro pred utakmicu je podatak da Milan u Bolonju stiže bez osmorice igrača, a čak petorica su standardni prvotimci. Menadžer Stefano Pioli ne može da računa na Menjana, Tea Ernandeza, Kesija, Diaza, Rebića, Florencija, Pelegirja i golmana Plicarija.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Sve govori da će večeras od 20.45 na stadionu Renato del Ara sve prštati, a direktan prenos utakmice između osmoplasirane Bolonje i drugoplasiranog Milana možete gledati na Arena sport televiziji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike