Ništa bizarnije nećete pročitati, mora u zatvor jer se oženio: Nestvarna priča Lukasa Ernandeza

13.10.2021

18:46

0

Imao zabranu prilaska tada još budućoj ženi

Ništa bizarnije nećete pročitati, mora u zatvor jer se oženio: Nestvarna priča Lukasa Ernandeza
Tanjug/AP Photo/Matthias Sćrader

E pa svašta ćemo čuti, videti i pročitati. Baš svašta!

Najskuplji fudbaler u istoriji minhenskog Bajerna, francuski reprezentativac Lukas Ernandez 19. oktobra mora da se pojavi pred sudom u Madridu i izabere zatvor u kom će odslužiti kaznu.

Dobro, znamo, nije neuobičajeno da fudbaleri imaju probleme sa zakonom, ali razlog zbog kog je Lukas osuđen je... pa hajde da kažemo bizaran (bolju reč teško je pronaći).

 

 

O čemu se radi? Ernandez je osuđen 2019. godine zbog kršenja zabrane prilaska svojoj partnerki Ameliji Osa Ljorente.

Ali zašto zabrana? E tu je ono bizarno u celoj priči. Lukas i Amelija dobili su početkom 2017. godine zabranu viđanja i prilaska jedno drugom na udaljenost manju od 500 metara.

On je proglašen krivim za nasilje u porodici nakon jedne svađe, a oboje su kažnjeni i društveno korisnim radom.

Opet dobro, i to se dešava. Ali... U junu iste godine, dakle posle četiri meseca od izrečenih kazni, Lukas i Amelija su se venčali u Las Vegasu, pa produžili na medeni mesec na Bahame.

 

 

A onda se u njihovu ljubavnu priču umešao zakon. Pri povratku u Madrid zadržani su na aerodromu, a Lukas je čak proveo noć u pritvoru. Tužilaštvo je tražilo kaznu od godinu dana zatvora zbog kršenja sudskih odredbi.

Sve u svemu, Ernandez je sada u situaciji da bira u kom će zatvoru odslužiti kaznu, a poslednja nada mu je upravo 19. oktobar kada će Pokrajinski sud u Madridu razmatrati žalbu njegovih advokata.

Da ne "trčimo pred rudu", ali zaista nam je nezamislivo da neko završi iza rešetaka zbog ovakvog "zlodela". Mada nam je nezamislivo i da neko uopšte bude osuđen iz tako bizarnog razloga.

Ne sumnjamo da će biti i reakcija iz minhenskog Bajerna jer su francuskog internacionalca pre dve godine platiti 85 miliona evra i učinili ga najskupljim pojačanjem u istoriji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti