Nikolić ponovo staje na put Crvenoj zvezdi: Protivnik crveno-belih želi ga na svojoj klupi

05.10.2021

10:42

0

Dojučerašnji trener Lokomotive na meti bugarskog Ludogoreca

Nikolić ponovo staje na put Crvenoj zvezdi: Protivnik crveno-belih želi ga na svojoj klupi
Copyright Profimedija.rs

Marko Nikolić još nije zvanično raskrstio sa moskovskom Lokomotivom, a mediji ga već sele na klupe drugih ekipa. Rusi su juče požurili da ga promovišu u trenera italijanske Specije, a danas ga već vide na klupi bugarskog Ludogoreca.

Bugari su odlučili da prekinu saradnju sa litvanskim stručnjakom Valdasom Dambrauskasom, a kako na tržištu nema mnogo kvalitetnih rešenja, rukovodstvu Ludogoreca bi eventualni raskid Srbina sa ruskom ekipom i dogovor s njim došao kao "kec na 11".

Ludogorec je trenutno prvi u domaćem šampionatu, ali je Litvanac ceh platio zbog loših rezultata u Ligi Evrope, posebno zbog poraza na domaćem terenu od oslabljene Crvene zvezde.

Nikolić je već mogao da oseti atmosferu "lude šume" u Razgradu, kada je sa Partizanom eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2014. godine.

Kako 24sedam saznaje, raskid saradnje Nikolića sa Lokomotivom trajaće najmanje mesec dana. Rusi će morati da mu isplate odštetu od 3.000.000 evra nakon čega će biti u prilici da se posveti ponudama drugih ekipa. Prednost će imati klubovi iz Zapadne Evrope, ali to ne znači da je italijanska Specija "na pol poziciji". 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike