Zašto uvek on? Baloteli ponovo napravio haos na utakmici: Krenuo u kontru, pa se vratio da se bije (VIDEO)

05.10.2021

06:25

0

Nova epizoda pomračenja uma čuvenog Italijana

Zašto uvek on? Baloteli ponovo napravio haos na utakmici: Krenuo u kontru, pa se vratio da se bije (VIDEO)
Mario Baloteli - Copyright Profimedia

Turski fudbal ove sezone se prati nešto više, ako ni zbog čega drugog a ono zbog Marija Balotelija.

Italijan poznat po lako zapaljivom temperamentu, ali i po nekonvencionalnom pristupu životu i igri, (zbog toga i nije napravio ono što je mogao) nosi dres Adane.

Nema dileme da čovek zna fudbal, postigao je četiri gola na prvih osam utakmica, ali je taj učinak mogao da bude i bolji da nije takav kakav je.

 

 

Super Mario, koji će zauvek ostati upamćen i po izjavi "Zašto uvek ja?" nakon jednog od gafova, ipak ne može bez problema.

Najnoviju glupost napravio je u duelu sa Antalijom koji je njegova Adana dobila sa 2:1. Upisao se u strelce u 43. minutu, Antalija je izjednačila u 59, a onda je tri minuta kasnije Baloteli napravio nešto što se ne viđa često na terenima.

Povukao je kontru "tri na dva", bio mnogo brži od čuvara Fredija i delovalo je kao da će, ako ne gol, to biti velika šansa za Adanu. U tom trku ga je Fredi sa jasnom namerom zakačio po nozi i sapleo. Nedovoljno da Mario padne, ali dovoljno da mu padne mrak na oči.

Umesto da nastavi sa trkom i omogući svom timu novo vođstvo, Baloteli se okrenuo u želji da se obračuna sa Fredijem. "Navukao" je rivala na lakat i oborio ga, a samo zahvaljujući tome što se sve desilo na par metara od sudije nije bilo većeg incidenta.

 

 

Obojica su zaradila po žuti karton, Adana je na sreću navijača, ali i samog Balotelija stigla do trijumfa, a meč će se sigurno pamtiti i po još jednoj epizodi "pomračenja uma" čuvenog italijanskog fudbalera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike