Od legendarnog kapitena Partizana drugo se nije ni očekivalo! Fudbaler Čukaričkog o novinama koje je uveo Saša Ilić

04.10.2021

17:14

0

Autor: 24sedam

Miladin Stevanović gost na TV „Arena sport“ u emisiji „Pregled kola“

Od legendarnog kapitena Partizana drugo se nije ni očekivalo! Fudbaler Čukaričkog o novinama koje je uveo Saša Ilić
Copyright MN Press

Fudbaler Čukaričkog, Milan Stevanović govorio je za TV Arenu sport o protekloj utakmici protiv TSC-a, formi svoje ekipe kao i Saši Iliću, kao treneru.

Na samom početku otkrio nam je svoje impresije o novoizgrađenom stadionu TSC-a:

- To je nešto što je sigurno potrebno svim klubovima i sigurno nešto što pokazuje da srpski fudbal napreduje. I kvalitet fudbala se diže na jedan viši nivo. Zaista je fenomenalno, po meni je najbolji stadion u Srbiji, svi smo bili oduševljeni - počeo je Stevanović, a potom prokomentarisao samu utakmicu:

MN Press
 

- Imali smo još par situacija gde smo mogli da damo još neki gol, imao je i TSC prilike, ali na kraju smo mi izvukli tri boda i mislim da smo bili kvalitetniji i da je pobeda zaslužena. Uzeli smo tri boda, ali smo nažalost izgubili Đorđa Jovanovića na neko vreme, na mesec ili dva. Ovom prilikom mu želim brz oporavak i da se vrati što pre. Fali nam par igrača, ali tim koji izađe na teren je u tom trenutku najbolji. Imamo mlade igrače, jer je Čukarički klub koji ulaže u omladinski pogon i sigurno da tu ima kvaliteta, kao što rezultati i pokazuju.

Legendarni fudbaler Saša Ilić, sada je prvi trener Čukaričkog, a interesantno je da su on i Stevanović bili i saigrači u Partizanu:

- Svaka promena dobro dođe, pogotovo kada dođe kvalitetan trener i čovek kao što je Saša Ilić. Uneo je napadački mentalitet, da igramo ka napred, dao nam je neku slobodu, što ne kažem da nismo imali, ali je dosta promenio u ofanzivnom delu. Još tu ima prostora za napredak, pogotovo što ne koristimo sve šanse koje stvorimo. Saša je tek došao i nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji - ističe bivši defanzivac crno-belih, pa dodaje:

- On je legenda srpskog fudbala i sada je na mestu trenera gde mu je sve to novo. Po mom mišljenju se odlično snašao iako je početnik u tome, ali svi znamo ko je Saša Ilić i koliko znači srpskom fudbalu - rekao je Miladin Stevanović. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike