Terzić poručio: Hoćemo u Ligu šampiona i 20.000.000 evra svake sezone

01.10.2021

16:20

0

Autor: M. N.

Generalni direktor crveno-belih ima samo reči hvale za svoje igrače

Terzić poručio: Hoćemo u Ligu šampiona i 20.000.000 evra svake sezone
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad Ludogorecom u drugom kolu Lige Evrope, iako su bili desetkovani u meču u Razgradu.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo velikim trijufom, napominjući da su ponovo postali evropski gigant.  

- Crvena zvezda je juče u Razgradu ostvarila još jedan fenomenalan rezultat i savladala šampiona Bugarske na njegovom terenu. Sećamo se svi kako su nekad dueli sa Ludogorecom izgledali, a sada je priča potpuno drugačija. I to govori koliko smo porasli kao klub. Zvezda je ponovo evropski gigant, niže pobede u ozbiljnim evropskim takmičenjima i nalazi se na 39. mestu UEFA rang liste, što je najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Doneli smo srpskom fudbalu mnogo bodova i trenutno smo na 12 mestu u Evropi što Srbiji od 2023. godine donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Naš cilj je da novim pobedama u narednom periodu donesemo Srbiji proboj na 11. poziciju, sto znači direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona evra svakog septembra. Prešli smo neverovatan put za ovih sedam godina, od mraka na stadionu do utakmica sa najvećim evropskim klubovima. Do pre par godina smo bili srećni da odigramo po neku prijateljsku međunarodnu utakmicu na našem stadionu, sada možemo da se pohvalimo da smo u prethodnih pet sezona odigrali neverovatnih 70 zvaničnih evropskih utakmica. Evropa opet kao nekad sa velikim poštovanjem izgovara ime Crvene zvezde - poručio Terzić.

Generalni direktor crveno-velih ističe da je ovo plod velikog rada u poslednjih sedam godina.

- Video sam da je armija zvezdinih navijača od Kanade do Australije presrećna onim što smo postigli i onim što tek treba da usledi. Pokazali smo koliko kvalitetnih igrača imamo, jer ko god u datom trenutku ne može da bude u konkurenciji, imamo pravu zamenu i naravno razloga da uvek i protiv svakog verujemo u pobedu. Sve to je rezultat ukupnog poslovanja kluba u proteklih sedam godina. Činjenica da za ova tri meseca imamo više od 12.000 članova sa plaćenom članarinom takođe potvrđuje da klub izuzetno uspešno radi. Svake nedelje ili svakog meseca otvorimo po jedan klub navijača pa smo i na tom polju sve jači. Mnogo je razloga za zadovoljstvo, a ono što je najvažnije puno razloga za optimizam u vremenu koje je pred nama i u duelima koji nas čekaju, što u Evropi, što u domaćem šampionatu. Još jednom, čestitam svim igračima i stručnom štabu na čelu sa našim Dekijem Stankovićem na fenomenalnim rezultatima, a našim vernim navijačima obećavamo jos mnogo radosti. Crvena zvezda je opet velika u evropskim razmerama - zaključio je Terzić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike