Povratnik u Humsku ubeđen da su crno-beli jednom nogom zagazili u "evropsko proleće"

01.10.2021

12:27

0

Nemanja Miletić zadovoljan evropskim izdanjem svoje ekipe

Povratnik u Humsku ubeđen da su crno-beli jednom nogom zagazili u "evropsko proleće"
Copyright FK Partizan

Prva evropska utakmica Nemanje Miletića od povratka u Partizan završila se drugom pobedom i maksimalanim učinkom crno-bbelih u grupnoj fazi Lige konferencija. U odnosu na prethodni evropski ciklus, Miletić kaže da mu je promena i povratak na prirodnu pozicju štopera umesto desnog beka stvorila veliko zadovoljstvo:

 - Neverovatan osećaj, pogotovo što sam igrao svoju prirodnu poziciju štopera. Drago mi je što nismo primili gol i što smo pobedili. Mogu reći da smo možda "jednom nogom" i prošli grupu. Moramo ovo što pre da zaboravimo jer imamo mnogo tešku utakmicu u nedelju sa Napretkom, ali generalno sam zadovoljan - rekao je Miletić.

Loši vremenski uslovi sprečili su skoro dve trećine navijača sa kupljenim ulaznicama da dođu na stadion, a Miletić se nada da tokom narednog meča to neće biti slučaj.

 - Nažalost, bilo je tako, loše vreme, ali moram da se zahvalim ljudima koji su i po onakvom vremenu došli da nas bodre. Nadam se da će već protiv Genta, kada budemo igrali sledeću utakmicu kod kuće, biti pun stadion. Oni će nam biti direktni konkurenti za prvo mesto.

Štoperski tandem na meču činili su on i Igor Vujačić, a svojom igrom su pokazali da odlično sarađuju na terenu.

 - Kao da sam već igrao sa Vujačićem, Ostojićem i Saničaninom. Stvarno sam se brzo uklopio jer je ostalo 90 odsto igrača koji su bili tu kada sam otišao tako da nije bilo teško. Radio sam naporno sa šefom i video-analize i brzo sam se uklopio, sa dobrim igračima je uvek lako uklopiti se.

Sledeći meč crno- beli igraju u nedelju, 3. oktobra protiv ekipe Napretka u Kruševcu.

 - Napredak nam je uvek pravio probleme, pogotovo što igramo kod njih. Moramo da budemo spremni za tu utakmicu, da ostanemo na prvom mestu. Arhiviraćemo što pre ovaj meč, lepo je što smo pobedili, ali već za tri dana imamo utakmicu sa Napretkom koju moramo da dobijemo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike