Eksplozija golmanu pod nogama: Huligani napravili pakao u Belgiji, Kostić i kolege nisu smeli da daju izjave (VIDEO)

01.10.2021

10:39

0

Užasne scene iz duela Antvertpena i Ajntrahta

Eksplozija golmanu pod nogama: Huligani napravili pakao u Belgiji, Kostić i kolege nisu smeli da daju izjave (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Hoće li se jednom stati na kraj haosu na fudbalskim terenima i oko njih? Ne liči da će biti tako.

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su domaći Antverpen sa 1:0 u Ligi Evrope, ali će utakmicu Filip Kostić i ostali fudbaleri na terenu pamtiti po paklu koji su preživeli na stadionu.

Puka je sreća da niko nije zaradio neku tešku i gadnu povredu. Ovo se posebno odnosi na golmana nemačkog tima Kevina Trapa.

 

 

Navijači Antverpena zasuli su ga petardama i drugim eksplozivnim napravama, a jedna od njih pukla mu je tačno pod nogama.

Srušio se Trap na teren istog momenta, zabrinuo sve, ali se ispostavilo da osim pretrpljenog šoka nema posledica. Interevnisali su i lekari, potrajalo je to nekoliko minuta, a golman se oporavio i ostao na golu do kraja utakmice.

- Sreća je da mu se ništa nije dogodilo. Ovo nema veze sa fudbalom. Ako bacate petarde na ljude u tržnom centru, uhapsiće vas. Nebitno je ko je i gde se nalazi, takvom nije mesto u naše društvu - poručio je trener Ajntrahta Oliver Glasner.

Koliko je gadno i nebezbedno bilo najbolje se može shvatiti iz podatka da naš internacionalac Kostić i njegove kolege iz oba tima posle meča nisu davali izjave zarad sopstvene sigurnosti.

 

 

Sada je na disciplinskim organima UEFA da odluče o kazni za Antverpen, ali i za Ajntraht čiji su navijači zapalili jedan od pabova u gradu, a onda se sukobili i sa policijom.

Ne bi li se ipak stalo na kraju huliganskim pirovima na i oko fudbalskih stadiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike