Mihajlović posle isključenja grmi na sudiju: Upropastio je utakmicu, zaslužili smo pobedu (VIDEO)

22.09.2021

12:25

0

Bolonja i Đenova podelili bodove

Mihajlović posle isključenja grmi na sudiju: Upropastio je utakmicu, zaslužili smo pobedu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon teškog poraza Bolonje u prethodnom kolu, nakon kojeg se po Italiji pisalo da je Siniša Mihajlović blizu otkaza, srpski fudbalski stručnjak ponovo je u centru pažnje.

Najpre zbog crvenog kartona koji je zaradio tokom utakmice sa Đenovom (2:2), a dan kasnije i zbog žestokih kritika na račun glavnog sudije Frančeska Fornoa.

Mihajlović je isključen nakon što je protiv njegove ekipe dosuđen jedanaesterac, a iako je na prvi pogled izgledalo da u odluci sudije nema ništa sumnjivo, Srbin je objasnio kako su povređena pravila igre, a njegovom timu oduzet trijumf.

– Bonifaci je bio fauliran, jasno se videlo, a zatim se pri padu naslonio na protivnika. To nije smelo da bude okarakterisano kao potez za jedanaesterac. Potrebno je napraviti dobru procenu takve situacije, a sudija to ovog puta nije uradio. Upropastio je utakmicu – rekao je Mihajlović, pa dodao:

pročitajte još:

– Mnogo toga se može pričati na ovu temu. Ipak, momci su učinili sve da ostvare pobedu protiv odličnog rivala. Bili smo malo napeti u prvom poluvremenu, a zatim smo se oporavili i zaslužili smo pobedu.

Fudbaleri Bolonje nalaze se na 7. mestu u Seriji A, dok je Đenova trenutno na poziciji broj 13.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike