Mihu će najteži poraz u trenerskoj karijeri „duplo“ boleti! Bolonja mu već traži zamenu

19.09.2021

09:27 >> 09:37

0

Autor: Adam Štulić

Srpski strateg blizu rastanka sa italijanskim timom

Mihu će najteži poraz u trenerskoj karijeri „duplo“ boleti! Bolonja mu već traži zamenu
Copyright Siniša Mihajlović Profimedia

Kredit Siniše Mihajlovića na klupi Bolonje se bliži kraju. Velika ljubav i međusobno poštovanje posle životne bitke koju je srpski strateg vodio ostaće, sigurno, za sva vremena, ali – družba je družba, a služba je služba.

Subotnji ubedljiv poraz od Intera na „Đuzepe Meaci“ (6:1) mogao bi da bude presudan u odluci rukovodstva Bolonje da posegne za promenom na trenerskoj klupi.

Iako je ovo prvi prvenstveni neuspeh Mihajlovićevog tima u novoj sezoni Serije A, posle dva trijumfa i jednog remija, došao je suviše brzo posle šokantnog ispadanja iz Kupa od drugoligaša Ternane, zbog čega je rukovodstvo kluba sa „Renato Dal’Are“ već krenulo u potragu za njegovim naslednikom.

Italijanski mediji navode da je Bolonja već kontaktirala legendarnog kapitena Rome Danijelea de Rosija, koji bi, ukoliko prihvati ponudu, dobio prvi samostalni angažman na trenerskoj klupi.

Pročitajte još

Podsetimo, De Rosi je po završetku igračke karijere bio angažovan u stručnom štabu Roberta Manćinija u italijanskoj reprezentaciji, koju je napustio po završetku šampionata Evrope na kojem su se „azuri“ popeli na šampionski tron.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike