Griliš pobegao od navijača: Fudbaler Sitija morao da se iseli nakon što je otkriveno gde živi

28.09.2021

08:59

0

Ne želi da rizikuje bezbednost

Griliš pobegao od navijača: Fudbaler Sitija morao da se iseli nakon što je otkriveno gde živi
Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Nije lako biti fudbaler u Engleskoj. Još teže ako ste u klub poput Mančester sitija stigli kao najskuplje pojačanje.

Očekivanja su prirodno velika, u skladu sa uloženim novcem, a to od početka sezone oseća Džek Griliš.

Pošto je reč o već iskusnom igraču, nema sumnje da on ume da se nosi sa tim pritiscima, ali ima i onaj deo priče koji se ne vidi. Takozvani život van terena.

E tu može da bude problema i problema. I sa tim se već suočio engleski reprezentativac iz redova Sitija. Pronašao je sa svojom devojkom Sašom Atvud idealno mesto za život, a onda, evo već na samom začetku karijere u Mančester sitiju, morao da se seli.

 

 

Nije baš da je morao, odnosno da je bio prisiljen, ali britanski mediji prenose da se par odlučio na takav korak baš iz bezbednosnih razloga.

Problemi su nastali kada su navijači otkrili gde Džek i Saša žive, pa su počeli da se okupljaju u blizinu njihovog, kako se navodi, prelepog doma.

 

 

Činjenica je da su navijači koji se okupljaju oko Grilišove kuće naklonjeni fudbaleru i da ga podržavaju, ali je isto tako izvesno da će se desiti trenutak kada će se naći na udaru fanova, a tada ne bi bilo dobro da se zna gde živi.

Iskusili su to Džek i Saša posle Evropskog prvenstva, kada je fudbalerova izabranica bila žrtva nasilja na društvenim mrežama. Da se tada znalo gde žive, sigurno bi bilo i mnogo gore od toga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike