Vladane, probudi se! Naslovne stranice u Grčkoj najavljuju smenu bivšeg trenera Crvene zvezde

28.09.2021

06:57

0

Stručnjak na klupi atinskog AEK nije uklopio pojačanja brzinom koju su očekivali navijači

Vladane, probudi se! Naslovne stranice u Grčkoj najavljuju smenu bivšeg trenera Crvene zvezde
Copyright Vladan Milojević/Profimedia

Vladane, probudi se - jedan je od udarnih naslova grčkog dnevnika "Sport Day". Drugi sportski list "Live sport" daje veliki naslov "Krivi su - psihološka priprema, promene menadžmenta, a postavljali se pitanje treniranja!

Iz svega sledi da Vladan Milojević mora nešto pod hitno da menja, jer navijači i mediji naklonjeni AEK polako gube strrpljenje za njegov rad u klubu i pitanje je samo trenutka kada će i rukovodstvo preuzeti mišljenje većine.

Printscreen/YouTube
 

Atinski klub je letos u prvoj rundi ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope od mostarskog veleža, a grčki mediji ne propuštaju priliku da naglase da ova ekipa danas zauzima osmo mesto na tabeli BiH Premijer lige. Na sve to došli su poraz od PAOK u prošlom kolu i remi protiv OFI na Kritu nakon vođstva od 3:0, pa zato "Sport Day" tvrdi da bi naredni meč na gostovanju Panaitolikosu mogao da bude presudan za njegov ostanak na klupi.

Printscreen/YouTube
 

Uprava i dalje misli da je Milojeviću potrebno vreme da uklopi novajlije sa starosedeocima, budući da su najveća pojačanja Stviven Cuber iz Ajntrahta i Darko Jevtić iz Rubina stigli u ekipu poslednje nedelje letnjeg prelaznog roka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike