Čekao sam da me Marsej pozove, ali ništa od toga: Samir Nasri otišao u penziju

27.09.2021

05:17

0

Čuveni francuski reprezentativac okačio kopačke o klin

Čekao sam da me Marsej pozove, ali ništa od toga: Samir Nasri otišao u penziju
Copyright Profimedia

Nije Samira Nasrija (34) bilo na fudbalskoj mapi još od 1. jula 2020. godine kada mu je istekao ugovor sa Anderlehtom. Od tada je bio slobodan igrač, propustio je celu prošlu sezonu i čekao poziv koji bi ga zadovoljio.

Kako poziva nije bilo ni do početka ove sezone, a ni do dan danas, rešio je da kaže "dosta je" i završi bogatu igračku karijeru.

- Imao sam neke ponude iz Francuske, ali one me nisu zanimale. Čekao sam poziv Marselja jer je to jedini klub za koji mogu da igram u Francuskoj. Kada poziv nije stigao, tada sam odlučio da završim karijeru - rekao je Nasri.

Nekadašnji reprezentativac Francuske prošao je omladinsku školu Marselja, za koji je debitovao 2004. godine. Polse četiri sezone prešao je u Arsenal, a zatim u Mančester siti. Zatim je 2016. godine prešao u Sevilju i odigrao jednu sezonu za ovaj španski klub.

Sve posle toga bilo je daleko od vrhunskog fudbala. Stigao je u Antalijaspor kao veliko ime, ali je za turski tim igrao samo osam puta. Zaustavila ga je suspenzija od godinu i po dana zbog korišćenja dopinga, iako je Nasri uvek tvrdio da je pio vitamine zbog bolesti.

Vratio se 2019. u Englesku, igrao veoma kratko za Vest Hem, a onda i pomenuti Anderleht, za koji je na sedam utakmica postigao jedan gol. Dres reprezentacije nosio je 41 put i pet puta se upisao u strelce.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike