Ronaldo me oterao u... A sada sam njegova najveća navijačica: Dva lica portugalskog asa (FOTO)

17.09.2021

10:52 >> 11:15

0

Sjajna priča žene koju je Kristijano napucao loptom

Ronaldo me oterao u... A sada sam njegova najveća navijačica: Dva lica portugalskog asa (FOTO)
Copyright Profimedia

Ceo svet se podsmeva Mančester junajtedu nakon poraza u Bazelu u 1. kolu Lige šampiona, a u centru pažnje je sasvim logično Kristijano Ronaldo.

Njemu se niko ne smeje, čovek je uradio ono što se od njega očekuje. Postigao je gol, a tek kada je izašao Jang Bojsi su okrenuli rezultat i slavili.

Iako se upisao u strelce o Ronaldu se više pisalo zbog nezgode pre utakmice, a onda i šmekerskog poteza nakon što je zamenjen.

Pogodio je Kristijano, tokom zagrevanje, loptom jednu od pripadnica obezbeđenja, šut je bio snažan, pa su i scene bile dramatične. Portugalac je brzo stigao do žrtve nepreciznog udarca, ali je brzo ustanovljeno da je žena u redu, pa se i Kristijano vratio zagrevanju.

Kristijano Ronaldo foto: Tanjug/Alessandro della Valle/Keystone via AP

Odigrao je svoje, zamenjen je, pa je još jednom potražio ženu koju je pogodio i poklonio joj svoj dres.

A onda je cela ta pozitivna priča dobila neočkivan zaokret kada je Marisa Nobile, kako je ime pripadnici obezbeđenja, otkrila da je sa Ronaldom već imala bliske susrete.

Kada je igrao za Real Madrid sve se završilo psovkama. Nisam znala ko je on. Rekla sam mu da je utakmica gotova i da ljudi ne odlaze jer on i dalje trči po terenu. Bila sam umorna, a on je nastavio i rekao mi da o tome pričam sa trenerom – otkrila je Marisa, pa dodala kako nastavak razgovora nije bio nimalo prijatan ni kulturan.

pročitajte još:

– Vratila sam se i rekla mu: “Hoćeš li prestati ili ne? Ovo je Švajcarska, dragi”. Rekao mi je gde da idem, oterao me u… a ja sam mu rekla da je bezobrazan.

Prva epizoda tako je završena, ali je nastavak bio mnogo lepši i prijatniji, pa je nakon dobijanja dresa i gospođa Nobile promenila mišljenje o jednom od najboljih fudbalera današnjice:

– Sada sam njegova najveća navijačica!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike