Ronaldo nokautirao redarku, pa se iskupio: Portugalac neće po dobrom pamtiti Bazel (FOTO, VIDEO)

15.09.2021

10:44 >> 10:46

0

Žena je imala sreće, moglo je da bude baš ozbiljno

Ronaldo nokautirao redarku, pa se iskupio: Portugalac neće po dobrom pamtiti Bazel (FOTO, VIDEO)
Copyright Profimedia

Zagrevanje pred prvi meč u Ligi šampiona ove sezone dugo će pamtiti Kristijano Ronaldo.

I ne samo on. Još duže će tu utakmicu, a sve zahvaljujući upravo fudbaleru Mančester junajteda, pamtiti jedna žena iz obezbeđenja.

Istrčali su “crveni đavoli” na stadion, sa kog će neka dva i po sata kasnije izaći poraženi i razočarani zbog poraza od Jang Bojsa (2:1), i sve je izgledalo sasvim uobičajeno.

A onda je Ronaldo, vežbajući šuteve, ispalio jedan projektil, promašio gol, ali pogodio pravo u ženu iz obezbeđenja! Udarac je bio toliko jak da se ona samo srrušil ispred tribina, a kolege su brzo pritrčale da vide da li joj je potrebna pomoć.

Pritrčao je vidno zabrinut i sam Ronaldo, a kada je video da je sa ženom sve u redu, nasmejan se vratio na teren. Osmeh mu se zadržao i tokom meča, posebno nakon vodećeg gola, ali i nestao kada su domaći preokrenuli i pobedili.

I dok je osmeh nestao sa lica Ronalda i kolega iz Junajteda, pogođena žena je imala i te kako razloga da bude srećna.

Profimedia

Ronaldo je, kada je zamenjen, potražio i pronašao žrtvu njegovog nesmotrenog udarca i poklonio joj dres Mančestera, a koliko je redarki to prijalo najbolje se vidi na fotografiji.

pročitajte još:

Znamo da je Ronaldo veliki fudbaler, jedan od najvećih na svetu, a sada znamo da mu ni ljudskost nije strana i da ume da servira izvinjenje za nenamernu grešku na veoma dobra i originalan način.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike