Kiprani baš žele Srbina u ekipi! Budući defanzivac Partizana im je izmakao, okrenuli se Zvezdinom detetu

30.08.2021

17:08 >> 17:12

0

Autor: Adam Štulić

Apolon blizu angažovanja zlatnog orlića sa Novog Zelanda

Kiprani baš žele Srbina u ekipi! Budući defanzivac Partizana im je izmakao, okrenuli se Zvezdinom detetu
Copyright Vukašin Jovanović foto: Profimedia

Srpski fudbaleri su ovog leta veoma popularni na Kipru. Gotovo da nema dana a da se neki igrač sa naših prostora u tamnošnjim medijima ne poveže s nekim od klubova iz elitnog ranga takmičenja.

Prošle nedelje iskusni defanzivac Nemanja Miletić bio je nadomak Apolona, ali je u međuvremenu dobio ponudu Partizana i odlučio da se vrati u klub iz Humske.

Ipak, neuspeh u ovom poslu, nije sprečio čelnike tima iz Limasola da posegnu za drugim rešenjem iz Srbije, ali ovoga puta sa druge strane Topčiderskog brda.

Kako pišu kiparski mediji, Vukašin Jovanović bi do kraja današnjeg dana ili sutra ujutro doputovati u Limasol na lekarske preglede i potpis ugovora.

Pročitajte još

Podsetimo, „zlatni orlić“ sa Novog Zelanda od početka leta je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor s Bordoom. Nedavno je bio veoma blizu potpisa ugovora sa Klužom, ali je sve ono što se u i oko rumunskog kluba dešavalo posle eliminacije od Crvene zvezde u plej-ofu Lige Evrope, uticalo je na nekadašnjeg đaka srspkog šampiona da potraži drugo rešenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike