Dosta je bilo Saudijske Arabije, vraća se mezimac „grobara“?

25.08.2021

18:04 >> 18:07

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac mogao bi da se preseli na Kipar

Dosta je bilo Saudijske Arabije, vraća se mezimac „grobara“?
Copyright Nemanja Miletić foto: MN Press

Srpski fudbaleri se, očigledno, veoma cene na Kipru. Malo, malo, pa se neki fudbaler s naših prostora nađe na listi želja tamnošnjih prvoligaša, a poslednji u nizu je iskusni defanzivac Nemanja Miletić.

Jedan od miljenika „grobara“, koje se prošle godine preselio u Al Read iz Saudijske Arabije mogao bi uskoro da se vrati u Evropu, pošto se, prema pisanju kiparskih medija, nalazi na vrhu liste želja Apolona.

Borbeni defanzivac, iako se visoko kotira kod čelnika kluba, nije jedini igrač koji se nalazi u razmatranju stručnog sektora ekipe iz Limasola, čiji dres već nose nekadašnji vezista Partizana Saša Marković, kao i bivši golman niškog Radničkog Aleksandar Jovanović.

Pročitajte još

Podetimo, Miletić je svojim odnosom prema crno-belom dresu, koji je nosio tri godine, postao jedan od miljenika navijača Partizana, a posebno emotivno za sve u klubu iz Humske bilo je krajem septembra 2018. godine, kada su se prikupljala sredstva za lečenje malog Dušana Todorovića.

Tada je maleni heroj, u bolnci u Barseloni izjavio čuveno: „Neću Mesija, hoću mog Nemanju“, a kada je nesrećni dečak izgubio bitku sa opakom bolešću u četvrtoj godini, namestilo se da upravo Miletić postigne gol koji je posvetio malom Dukiju.

Nemanja Miletić foto: Printscreen

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike