Zvezdina mašinerija za Ligu Evrope: Stanković odredio igrače, crveno-beli poslali spisak u UEFA

03.09.2021

12:39

0

Manje od dve nedelje do prve utakmice

Zvezdina mašinerija za Ligu Evrope: Stanković odredio igrače, crveno-beli poslali spisak u UEFA
Copyright Dejan Stanković foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde takmičenje u Ligi Evrope počeće u Beogradu 6. septembra utakmicom sa Bragom, a već sada je poznato na koje će igrače računati Dejan Stanković.

Trener crveno-belih odredio je 27 igrača na koje računa u drugom po snazi evropskom takmičenju, a klub je imena budućih aktera u Ligi Evrope poslao Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA).

Znalo se da se u odnosu na početak kvalifikacija na spisku neće naći novi fudbaler Ferencvaroša Željko Gavrić i Srđan Babić koji je otišao u Almeriju. Kao svojevrsno iznenađenje može se posmatrati činjenica da je među učesnicima i Italijan Felipe Falko za kog se priča da bi mogao da napusti redove srpskog šampiona.

Pročitajte još:

Ovo su igrači koji će braniti boje Crvene zvezde u Ligi Evrope i koji će u konkurenicji Brage, Ludogoreca i Midtjilanda pokušati da ostvare veliki uspeh i plasiraju se u narednu fazu takmičenja.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miliš Gordić;

Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Nikola Stanković;

Vezni red: Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Aksel Bakajoko, Rišairo Živković

Napad: Milan Pavkov, Filipo Falko, Loi Dioni, Nikola Krstović, Marko Lazetić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike