Emotivni Sterling posvetio gol preminuloj lepotici sa Jamajke: Volim te zauvek, Stefi (FOTO)

03.09.2021

12:08

0

Fudbaler teško podneo odlazak mlade prijateljice

Emotivni Sterling posvetio gol preminuloj lepotici sa Jamajke: Volim te zauvek, Stefi (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Laszlo Balogh

Nastavili su fudbaleri Engleske pobedničku seriju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U Budimpešti je pregažena Mađarska, gosti su slavili sa 4:0, ali su dešavanja na terenu ostala u drugom planu zbog, kako Englezi navode, rasističkih ispada domćih navijača, te gađanja fudbalera svim i svačim.

Na udaru je posebno bio napadač Mančester sitija Rahim Sterling, čiji su kontakti s loptom, kako stoji u tužbi koju su Englezi poslali u UEFA, praćeni majmunskim kricima.

A sam Sterling nije mnogo obraćao pažnju na sve što se dešava oko njega. Čekao je priliku da zatrse mrežu Mađara i pokaže zbog čega je zapravo došao na utakmicu. Iako nije lepo tako pisati o jednom profesionlacu stekao se utisak da je Sterling u Budimpešti imao samo jedan cilj.

Da da gol, skine dres i pokaže poruku koju je spremio kako bi je ceo svet video. I uspeo je u svojoj nameri. Načeo je Mađare na početku drugo poluvremena, a onda ostao u majici na kojoj je pisalo “Volim te zauvek, Stefi Greg”. Očigledno je bilo da fudbaler ne slavi gol na uobičajen način, a koliko mu je Stefi značila videlo se i po grču na licu, te molitvi koju je potom uputio gledajući u nebo iz klečećeg položaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7)

Pročitajte još:

Stefi Greg je devojka sa Jamajke koja ej 31. avgusta preminula u 26. godini života. Imala je autoimunu bolest lupus i, iako nema zvaničih objava o uzroku smrti, veruje se da je posredi upravo njeno primarno oboljenje.

Stefi i Sterling su bili veliki prijatelji, a lepotica sa Jamajke često je gledala utakmice Sitija baš u Sterlingovom dresu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike