Od čega si, Mesi? Sreća je da Argentincu nije pukla noga: Divljački start Martinesa (VIDEO)

03.09.2021

08:42 >> 08:48

0

Fudbaler Venecuele zaradio direktan crveni karton

Od čega si, Mesi? Sreća je da Argentincu nije pukla noga: Divljački start Martinesa (VIDEO)
Copyright TANJUG/Yuri Cortez, Pool via AP

Fudbaleri Argentine savladali su Venecuelu u gostima sa 3:1 (0:1) u okviru sedmog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Iako su na utakmici viđena četiri gola ona će ostati upamćena po divljačkom startu reprezentativca Venecuele Adriana Martinesa na Argentincu Lionelu Mesiju.

Start od kog se ledi krv u žilama, otvorenim đonom direktno u potkolenicu stajne noge! Dobio je Martines direktan crveni karton u tom 32. minutu, ostavio saigrače na milost i nemilost rivalu, ali su svi gledali samo u Mesija i lekarski tim.

Izgledalo je da će ofanzivac PSŽ na dužu pauzu jer je start bio takav da se činilo da je samo pitanje koliko su teški prelomi kostiju koje je Mesi doživeo.

Ležao je jedan od najboljih fudbalera set nekoliko minuta na terenu, a onda ustao i nastavio sa igrom! Za nevericu svih prisutnih, kao i onih koji su u prenosu videli pogibeljan start Martinesa.

Ne čudi onda što je prvo pitanje koje se nameće: “Od čega si Mesi?”. Zaista je neverovatno da posle onakvog starta i jasno vidljivog udarca đonom u njegovu potkolenicu, on ustane i nastavi sa igrom.

Valjda je i zbog toga toliki čarobnjak i ljubiac velikog broja ljudi koji uživaju u fudbalu kao igri. Posle svega možemo samo da konstatujemo da je zaslužio sve pozitivne epitete kojim ga časte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Nije se Mesi upisao u strelce u duelu sa Venecuelom (previše je to i što je nastavio da igra posle brutalnog starta rivala). To su učinili Lautaro Martinez u 45, Žoakin Korea u 71. i Anhel Korea u 74. minutu. Počasni gol za Venecuelu delo je Džefersona Sotelda u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Pročitajte još:

Argentina je ostala na drugom mestu na tabeli sa četiri pobede i tri nerešena rezultata, dok je Veneduela poslednja sa jednom pobedom, jednim reijem i pet poraza u dosadašnjih sedam kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike