Zvezda i zvanično prodala Gavrića: U novom klubu kažu, toliko miliona vredi, a mi smo ga doveli

12.08.2021

20:11 >> 21:51

0

Ugovor je potpisan na četiri godine

Zvezda i zvanično prodala Gavrića: U novom klubu kažu, toliko miliona vredi, a mi smo ga doveli
Copyright Željko Gavrić, MN Press

Željko Gavrić ima novi klub. Više nije fudbaler Crvene zvezde pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor sa prvakom Mađarske, ekipom Ferencvaroša.

Transfer je ozvaničen na klupskom sajtu, a u tekstu se navode podaci o 20-godišnjaku rođenom u Ugljeviku. Navodi se takođe da je dva puta bio prvak sa Crvenom zvezdom, a posebna pažnja posvećena je procenjenoj vrednosti.

Pozivaju se na specijalizovani sajt Transfermarkt koji navodi da je tržišna vrednost 4,5 miliona evra. I da je kao takav trenutno, najvredniji fudbaler koji je stigao u njihov klub. Do sada je to bio albanski fudbaler Mirto Uzuni koji je procenjen na tri miliona.

Ugovor sa Zvezdom je važio do 2023. godine, ali je sada dogovorio na četiri sezone. Prema saznanjima Mozzart sporta, transfer je vredan 1,2 miliona evra (u dve rate, prva odmah), a po sezoni će zarađivati 350 hiljada evra. Takođe, crveno-belima će pripasti i 20 odsto od naredne prodaje.

Iako je ranije postojalo interesovanje klubova iz Serije A, Gavrić je završio u zemlji, našem severnom susedu. Ove sezone je imao veoma malu minutažu, a za Zvezdu je odigrao ukupno 44 utakmice i postigao pet golova.

Bio je krilni fudbaler i na pozajmici u Grafičaru, a zaigrao je i za seniorsku reprezentaciju.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike