Suđena mu Italija, Kostiću propao prelazak u Lacio, ali ga traži još jedan velikan sa "čizme"

04.09.2021

10:33 >> 10:45

0

Autor: Milan Nastić

Inter vidi srpskog fudbalera kao zamenu za Ivana Perišića

Suđena mu Italija, Kostiću propao prelazak u Lacio, ali ga traži još jedan velikan sa "čizme"
Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

Fudbaleru Ajntrahta Filipu Kostiću je suđena Italija. Naime, prema pisanjima italijanskih medija, pregovori sa Lacijom su propali, ali u trku za srpskog igrača uključio se Inter, koji je veoma zainteresovan za našeg veznog fudbalera.

Naime, klub iz Milana vidi Srbina kao idealnu zamenu za Ivana Perišića, koji bi već na zimu mogao da napusti Đuzepe Meaca.

Pročitajte još

Podsetimo, Kostić ima ugovor sa Ajntrahtom do 2023. godine i gotovo je siguran da nema nameru da produži ugovor sa klubom iz Bundeslige, pa ako žele da zarade neki novac na njemu, sigurno će ga prodati pre nego što mu istekne ugovor.

Takođe, srpski fudbaler poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa čelnim ljudima kluba iz Ajntrahta, čak je i bojkotovao neke utakmice, jer mu nisu dozvolili da pređe u Lacio, iako je to skoro bila gotova stvar.

Navodno, prema pisanju nemačkih medija, Ajntraht je poslao pogrešan mail, tako da je njegov odlazak u Rim propao, što je prilično razljutilo Kostića.

Ostaje da se vidi kakav će on imati status u nastavku sezone, iako Ajntarht ozbiljno računa na srpskog reprezentativca, koji je glavni igrač tima iz Frankfurta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike