I Amerikanci videli kako Joveljić rešeta: Bivši napadač Zvezde dvostruki strelac u gradskom derbiju (VIDEO)

29.08.2021

11:38 >> 11:44

0

Na kraju je bilo 3:3

I Amerikanci videli kako Joveljić rešeta: Bivši napadač Zvezde dvostruki strelac u gradskom derbiju (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/Esto es MLS

Dejan Joveljić je proradio. Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Ajntrahta je nedavno potpisao za Los Anđeles Galaksi, a rano jutros bio je dvostruki strelac. U derbiju “Grada anđela” bilo je 3:3.

Upravo je srpski centarfor doveo Galaksi u prednost, već u 20. minutu, kada je iskoristio lošu reakciju jednog od defanzivca FK Los Anđeles i prebacio golmana Tomasa Romera. U 44. minutu usledilo je izjednačenje, golom Kristijana Aranga, pa se sa rezultatom 1:1 otišlo na pauzu.

 

Zatim je domaćin poveo sa 2:1, golom Brajana Rodrigeza u 54. minutu, a onda je Joveljić dao svoj drugi gol. Pogodio je u 64. minutu, odmah zatim i dobio žuti karton zbog skidanja dresa prilikom proslave.

Samo dva minuta kasnije, Rodrigez je dao svj drugi gol, za 3:2. Konačnih 3:3 postavio je Kevin Kabral, a u akciji je učestvovao i Džulijan Arauho. Defanzivac je pomogao i Joveljiću kod drugog gola.

Srpskom napadaču ovo je bio četvrti meč u dresu novog kluba.

Na tabeli Zapadne konferencije MLS-a Galaksi je na četvrtom mestu i ima 36 bodova iz 22 utakmice. Los Anđeles je na devetoj poziciji, sa 24 boda iz 21 meča.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike