Nije bilo štrajka! Srbin se dotakao prevare koja je zaustavila prelazak u Lacio: Duguju mi izvinjenje!

08.09.2021

17:13 >> 19:07

0

Filip Kostić nastavlja da igra za Ajntraht

Nije bilo štrajka! Srbin se dotakao prevare koja je zaustavila prelazak u Lacio: Duguju mi izvinjenje!
Profimedia.rs

Srpski reprezentativac Filip Kostić obratio se preko Instagrama navijačima Ajntrahta iz Frankfurta kako bi im objasnio da nikada nije započinjao štrajk da bi isposlovao odlazak u Lacio, kako su o tome izveštavali brojni nemački i italijanski mediji.

Kostić je demantovao sve te informacije, a na navijačima je da mu poveruju ili ne:

– Volim Ajntraht iz Frankfurta i zahvalan sam na svemu što ovde imam. Nisam bio psihički spreman da nastupim protiv Bilefelda. To nije bio štrajk! Želeo bih da se iskreno izvinim navijačima koji su pogrešno informisani, kao i da se zahvalim članovima svog tima na podršci. Neki ljudi mi duguju izvinjenje, ali nemamo vremena da se nosimo sa tim jer je pred nama teška sezona.
Ostajem mentalno jak i nastaviću da se borim za klub jer sam potreban timu.
Ajntraht Frankfurt iznad svega – poručio je Kostić

O transferu Kostića u Lacio potrošene su tone papira dok je najavljivan i još toliko kada je posao definitivno propao.

A propao je zato što su Nemci, želeći da zadrže Srbina, dali Laciju pogrešnu mejl adresu na koju je trebala da stigne ponuda iz Rima. Misteriju je rešio Kostićev agent Fali Ramadani koji mu je pokazao skrinšot ponude koja je otišla na pogrešnu adresu, što je opasno razbesnelo igrača. Odatle i potiče priča da je Kostić odbio da trenira ida igra protiv Arminije.

Srbin ima još dve godine ugovora, tako da klub sada ili treba da mu poveća platu ili da ga proda u sledećem prelaznom roku.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi