Srbin zadužio broj na dresu 74, jer "sedmica" je svetinja i ona pripada Kristijanu Ronaldu

11.09.2021

12:13

0

Radivoj Bosić igraće u matičnom klubu portugalskog velikana

Srbin zadužio broj na dresu 74, jer "sedmica" je svetinja i ona pripada Kristijanu Ronaldu
Copyright Radivoj Bosić/cdnacional.pt/

Mladi srpski reprezentativac Radivoj Bosić pronašao je novi klub! Posle epizode u ljubljanskoj Olimpiji, koja je prekinuta pod čudnim okolnostima, talentovani krilni fudbaler je odlučio da karijeru nastavi u Portugalu.

Igraće u matičnom klubu Kristijana Ronalda, za Nacional sa Madeire, a prema izveštaju sa zvaničnog sajta zadužio je broj na dresu 74.

Bosić je dete iz omladinske škole Crvene zvezde koje je prešlo u redove najvećeg rivala u zimu 2019. godine, istakavši tada da je oduvek bio navijač Partizana. U crno-belom taboru se, međutim, nije snašao.

Posle pola godine odlučio je da pređe u švajcarski Vil, a odatle se preselio u Ljubljanu. Delovalo je da će u glavnom gradu Slovenije ostaviti dublji trag, jer je igrao standardno i postizao je golove, ali onda su mediji ovog leta počeli da pišu o aferi sa maloletnicom i ugovor je ubrzo raskinut.

Bosić je rođen 2000. godine, povremeni je mladi reprezentativac Srbije. Naredne četiri godine braniće boje Nacionala, koji se trenutno takmiči u drugoj ligi Portugala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike