Prisećali se Gvangdžoa: Ćaskanje Piksija i Tošića na Dorćolu

02.01.2021

16:43 >> 16:44

0

Dva stara poznanika našla se na kafi

Prisećali se Gvangdžoa: Ćaskanje Piksija i Tošića na Dorćolu
Copyright Printscreen/Instragram/duskotosic

Dugo se nisu videli. Dva stara prijatelja, nekadašnji trener i igrač Gvangdžoa R&F Dragan Stojković Piksi i Duško Tošić sastali se danas na Dorćolu, kako bi pretresli po zajedničkim usponemama iz Kine, ali i porazgovarali o budućnosti.

Pročitajte još

Printscreen/Instagram/duskotosic

Piksi je mogao Tošiću da ispriča kako mu je propao pokušaj da postane selektor Srbije, budući da Kinezi nisu ni želeli da saslušaju predlog FSS da se njihovom bivšem treneru umanji plata za iznos koji bi dobijao kao strateg “orlova”. Tošić je mogao od Piksiuja da dobije savet oko povratka u Crvenu zvezdu, gde ga željno isčekuju Dejan Stanković i uprava kluba.

Piksi je bio najzaslužniji za dovođenje iskusnog defanzivca iz turskog Bešiktaša u Gvangdžou, ali se posle dve godine ona prekinula zbog odluke kineskog kluba da prekinu saradnju. Umesto njega Tošića i ekipu je prošle sezone predvodio Đovani van Bronkhorst, ali je iza sebe ostavio samo veliko razočarenje igrama i ostvarenim rezultatima.

Njihov bivši klub će za par dana promeniti ime, pa se više neće zvati Gvangdžou R&F, već Gvangdžou siti. Plavo-bele boje će ostati, a izmene će doživeti i grb.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike