Instagram post napravio problem Srbima: Palas i Fulam pokreću istragu protiv Milivojevića i Mitrovića zbog kršenja Kovid protokola

02.01.2021

10:57 >> 22:06

0

Autor: Adam Štulić

Reprezentativci orlova na zajedničkoj novogodišnjoj proslavi

Instagram post napravio problem Srbima: Palas i Fulam pokreću istragu protiv Milivojevića i Mitrovića zbog kršenja Kovid protokola
Copyright MN Press

Reprezentativci Srbije Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović mogli bi da se nađu u velikim problemima i to sve zbog Instagram posta. Naime, Kristal Palas i Fulam pokrenuli su istragu protiv nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde i Partizana zbog potencijalnog kršenja Kovid protokola.

Pročitajte još

Kako piše britanski “San”, srpski internacionalnci našli su se pod lupom svojih klubova kada se na Instaram stranici Mitrovićeve dugogodišnje partnerke Kristine Janjić pojavio snimak sa novogodišnje zabave na kojoj je uz Mitra i Kristinu bilo još najmanje sedam odraslih osoba.

U narednoj objavi na storiju videlo se kako Mitrović i Milivojević igraju fudbal, ali je posle nekog vremena Janjićeva obrisala svoj Instagram nalog.

Ono što bi svakako moglo da predstavlja dodatnu nepovoljnu okolnost za reprezentativce “orlova” je to što je u Londonu, ali i u celoj Velikoj Britaniji, trentno zabeležen porast broja obolelih od Kovida-19, zbog čega čak, kako piše “San” preti novi prekid Premijer lige.

Printscreen/Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike