Emotivna poruka Partizanovog Brazilca Žuke: Hvala, Bambi Tošiću i Stevane Jovetiću!

05.01.2021

13:16 >> 15:27

0

Bivši fudbaler crno-belih podsetio se 2007. godine u Humskoj

Emotivna poruka Partizanovog Brazilca Žuke: Hvala, Bambi Tošiću i Stevane Jovetiću!
Copyright MN Press

Navijači Partizana ga nisu zaboravili, a ni on nije Partizan i njih! Brazilac Žuka, od čijeg je dolaska u leto 2007. godine krenuo zlatni period crno-belih sa šest uzastopnih titula, objavio je fotografiju MN Pressa na Instagram profilu, na kojoj se vidi kako objašnjava Zoranu Tošiću i Stevanu Jovetiću šta mu je namera:

Pročitajte još

– Dva mlada srpska fudbalera koja su obećavala i kasnije postali igrači svetske klase, pokušavaju da shvate šta želim da im objasnim. Detalj datira iz vremena kada sam tek stigao u klub i nisam znao da govorim ni engleski, ni srpski jezik.  Rečima nisam mogao iskazati, ali smo gestovima i ponašanjem izgradili kolektivni duh zbog čega smo imali divnu godinu (2007), koja je kulminirala osvajanjem prvenstva i Kupa Srbij. Hvala puno Zoranu Tošiću i Stevanu Jovetiću, bilo je zadovoljstvo igrati pored vas – napisao je Žuka.

Na Žukinu objavu reagovao je Almami Moreira, drugo pojačanje u leto 2007. godine, kada se pored njih u timu našao i Lamine Dijara.

– Oduvek si bio sjajan na terenu i van njega. Iako nisi znao to da izraziš na najbolji način na srpskom jeziku, razumeli su tvoju poruku, posvećenost, disciplinu i tehnički kvalitet – poručio je Moreira i na srpskom dodao:

– Hvala brate Žuka!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike