Pantelić prelomio, Srbija dobija novog selektora

05.01.2021

07:55 >> 12:06

0

Autor: Milan Nastić

Savo Milošević vodiće orlove u narednom periodu

Pantelić prelomio, Srbija dobija novog selektora
Copyright MN Press

Kako sada stvari stoje Srbija će uskoro da dobije novog selektora. Na predlog potpredsednika FSS Marka Pantelića na čelu “orlova”će biti bivši trener Partizana Savo Milošević.

To je bio najlogičniji potez Saveza, nakon što nisu uspeli pregovori sa Draganom Stojkovićem Piksijem i Vladanom Milojevićem.

Pantelić koji je bira selektora, prvo će svoj predlog poslati Izvršnom odboru da potvrdi, ali po svemu sudeći to će biti protokolarna stvar, tvrdi “Sportski žurnal” u današnjem izdanju.

Pročitajte još

Milošević je u FSS imao više funkcija ( vodio mlađe kategorije, potpredsednik), ali ostaje da se vidi kako će se snaći u novoj ulozi, gde ga pre svega preporučuje autoritet koji ima u reprezentaciji.

Do sada je Milošević radio kao trener samo u Partizanu (prethodno pomoćnik u reprezentaciji Crne Gre), s kojim je osvojio jedan Kup Srbije i uspeo da ga uvede u grupnu fazu Lige Evrope.

Savo Milošević je u dresu “orlova” zabeležio 102 nastupa i postigao 37 golova, njegova reč se poštuje, a možda je baš to ono što je potrebno da Srbiju pomakne sa “mrtve tačke”.

Dodaje se i da bi bivši selektor Radovan Ćurčić mogao da mu bude pomoćnik kao u Partizanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike