Mihajlovića nije prošla ljutnja: Sudije moraju shvatiti da mi nismo probisveti

08.01.2021

17:11 >> 16:23

0

Srbin iznerviran zbog isključenja njegovog igrača protiv Udinezea

Mihajlovića nije prošla ljutnja: Sudije moraju shvatiti da mi nismo probisveti
Copyright Profimedia

Par dana otkako su ga sudije oštetile u meču sa Udinezeom, Siniša Mihajlović je uspeo da “sputi loptu”. Gnev postoji, ali se isključenje početkom drugog poluvremena smirenije komentariše od strane Srbina.

– Sve dok smo imali jedanaest protiv jedanaest nije bilo dileme, mislim da bismo pobedili.  Sa deset smo bili previše povučeni i na kraju je rezultat je bio fer. Nervira me to što smo popustili dva minuta od kraja. Razgovarao sam sa momcima, pohvalio sam ih, ali neke stvari moramo poboljšati, jer igranje sa deset igrača ne znači samo da se braniš. Moramo učiniti nešto više dok imamo loptu u posedu, jer i kada smo bili napred, razmišljali smo o tome kako da se odbranimo. Da je rezultat bio loš, možda bismo učinili nešto više. Cilj je da nikada ne izgubimo svoju filozofiju igre – rekao je Mihajlović.

Arbitraža zavisi od utakmice do utakmice, od sudije do sudije, a ta neusklađenost kriterijuma i načina deljenje pravde najviše iznervira trenera Bolonje.

– Sudija? Bio sam svedok Orsatovog suđenja protiv Fiorentine, video sam kako govori, kako objašnjava igračima, kako pušta igru. Sudija Ajroldi je dobro počeo u prvom poluvremenu, malo je svirao, a zatim umesto toga počeo je sve da zviždi. Previše je razlike između jednog i drugog sudije. Tražim jednoobraznost i psihološki uticaj, a ne disciplinski. Morate da razumete trenutak meča. Mi nismo probisveti – rekao je Mihajhović i dodao:

Pročitajte još

Moja vera u sudije ostaje, ali često me naljute.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike