Miha opet briljirao: Dobijamo najviše žutih u Evropi, a nemam ni Kouta, ni Mihajlovića u timu

06.01.2021

17:02 >> 17:20

0

Srbin se zapitao zašto njegovu ekipu toliko kažnjavaju sudije

Miha opet briljirao: Dobijamo najviše žutih u Evropi, a nemam ni Kouta, ni Mihajlovića u timu
Copyright

Izgubljena dva boda protiv Udineza, po ko zna koji put u ovoj sezoni, Bolonja je ostala bez plena (2:2), a ralozi su kompleksni i teško ih je objasniti. Trener “bolonjeza” Siniša Mihajlović ne ume da objasni ni zašto je njegova ekipa toliko puta kažnjavana žutim kartonom, jer na utakmici sa Udinezeom dve opomene za desetak minuta izbacile su iz igre Matijasa Svanberga.

Pročitajte još

– Jedanaest na jedanaest, igrali smo bolje od protivnika. Da je sve prošlo kako treba mi bismo pobedili! Onda je došlo isključenje i remi je na kraju bio pošten rezultat jer su gosti stvorili dosta prilika posle našeg crvenog kartona. Šteta što smo primili gol u nadokandi, sudija bi voleo da tamo donese mleko (?!). Mi smo ekipa sa najviše žutih kartona u Evropi, a da u timu nemamo ni Fernanda Kouta, ni Sinišu Mihajlovića – rekao je Mihalović.

Srbin se u nastavku izlaganja bavio i dalje nepravdom koja je pričinjena njegovoj ekipi u 16. kolu:

– U 87. minutu Besao je napravio faul za crveni, ili drugi žuti, a nije ni opomenut. Radimo tako cele nedelje i onda jedan dođe da nam pokvari utakmicu. Niko nas ne štiti, igramo fudbal – rekao je Mihajlović neposredno posle utakmice njegovog tima protiv Udinezea – rekao je nervozni Mihajlović.

Na pitanje novinara da li mu je uprava kluba obećala pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, odgovor je bio očekivano neodređen.

– Razgovaramo između sebe, ali ovo nije vreme ni pravo mesto za razgovor o tome!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike