Nemački frizeri pisali FS Nemačke: Kako su vam igrači uredno ošišani ako saloni ne rade od 16. decembra!

12.01.2021

15:20 >> 17:20

0

Preti da se slučaj ošišanih i izbrijanih fudbalera pretvori u veliki skandal

Nemački frizeri pisali FS Nemačke: Kako su vam igrači uredno ošišani ako saloni ne rade od 16. decembra!
Copyright Profimedia

Neverovatno! Udruženje nemačkih frizera uputilo je otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke sa pitanjem – “Ako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra 2020. godine zbog sprečavanja širenja zaraze u zemlji, kako to igrači Bundeslige izlaze na teren uredno podšišani!”

Stvar i ne bi bilo toliko interesantna da se nisu zagledali razdeljci najpopularnijih igrača Džejdona Sanča, Roberta Levandovskog, pa i našeg Filipa Kostića. Svi oni zajedno isprovocirali su frizere da se oglase:

– Sa velikim zaprepašćenjem morali smo da gledamo tokom proteklih dana da se većina fudbalskih profesionalaca predstavila na terenu sa sveže ošišanom kosom: razdeljci izbrijani, obrijana kosa na vratu, na slepoočnicama podrezane vlasi za nekoliko milimetara, čistih kontura. Frizure koje samo profesionalni frizeri mogu da ošišaju profesionalnom opremom. Fudbalske zvezde sa svežim frizurama stavljaju čitavu industriju pod pritisak. Mnogi frizeri su ugroženi, zaposleni i vlasnici preduzeća trenutno moraju da se nose sa kratkotrajnim radnim pogodnostima ili bez ikakvih prihoda. Raste nezadovoljstvo prema vrhunskim fudbalerima i, kao rezultat toga, pozivaju se tako mušterije da koriste ilegalan rad frizera čineći tako prekršaje – kaže se u otvorenom pismu frizera

Pročitajte još

Prema Bildu, oko 80.000 frizerskih salona u Nemačkoj zatvoreno je od 16. decembra 2020. godine, a vlasnici se bore za svoju finansijsku egzistenciju. Svi frizeri koji krše zahteve suočeni su sa velikim kaznama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike