Bivši napadač Partizana se vraća u Belgiju

14.01.2021

16:28

0

Autor: Milan Nastić

Aleksandar Mitrović mogao bi ponovo da obuče dres Anderlehta

Bivši napadač Partizana se vraća u Belgiju
Copyright Profimedia.rs

Sve veća tenzija između srpskog napadača Aleksandar Mitrović i menadžera Fulama Skota Parketra mogla bi da dovede da naš igrač već sada na zimu napusti London.

Prema pisanju medija iz Engleske, bivšu fudbaler Partizana mogao bi da se vrati u Anderleht za koji je igrao od 2013. do 2015. nakon čega je došao prvo u Njukasl, da onda pojačao redove Fulama.

Poznato je da Mitrović sve više u nemilosti kod Parkera i da nije u prvom planu, što sve više iritira našeg fudbalera.

Taj sukob se još više iskomplikovao kada je srpski reprezentativac prekiršio pravilo karantina za Novu godinu što je još više razljutilo Parkera i da zbog toga Fulam nema ništa protiv da naš fudbaler promeni sredinu.

Pročitajte još

Od početka sezone Mitrović je odigrao samo 13 utakmica i postigao samo dva gola,što je malo za igrača koji je nekada bio prvi strelac Čempionšipa.

Zbog toga se sve više spominje da bi mogao da se vrati u Anderleht, najtrofejniji belgijski klub za koji je igrao tri sezone i na 69 mečeva postigao čak 36 pogodaka.

Sve je izgledniji odlazak bivšeg igrača Partizana, s obzirom na to da Fulam želi da angažuje napadača Kristal Palasa Dvejta Gejla.

Mitrović je za londonski klub do sada odigrao 90 mečeva i postigao 39 golova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike