Još jedna emotivna ispovest Siniše Mihajlovića

29.11.2020

12:28

0

Poraz od Specije u Kupu Italije naterao Srbina da okrene novi list u odnosima sa svojim igračima

Još jedna emotivna ispovest Siniše Mihajlovića
Copyright Profimedia/:LM/Michele Nucci / IPA/IP/SIPA

Siniša Mihajlović nije napravio pakao fudbalerima Bolonje posle jednog lošeg izdanja u kupu i ispadanja iz tog takmičenja od Specije. Srbin kaže da je i to dokaz da se dosta promenio u odnosu na sebe od pre desetak godina, ali ističe da je poslednjih dana mnogo razmišljao i o odlasku Dijega Maradone.

Pročitajte još: Stojković sa lepim vestima za 24sedam: Ožegović izlazi iz bolnice!

– Ovih dana nisam bio toliko ljut, jer sam razmišljao o Dijegu i o životu, ali i zato što sam drugačiji nego pre deset godina, Sa ovim momcima ima drugačiji odnos od onih koje sam ranije imao u drugim klubovima, zbog svega što smo prošli zajedno. Ali za sve postoji granica i oni su je prešli. Od sada pa ubuduće, ne opraštam ništa!

Mihajlović objašnjava gde je bila njegova krivica u lošem rezultatu Bolonje:

 – Kriv sam, jer nisam bio dovoljno tvrd. Uvek sam im davao opravdanje, a ponekad su oni to i nesvesno koristili. Ali sada će biti sve kako treba. Moraju shvatiti da pobede i porazi nisu iste stvari. Kad izgubim ne mogu da spavam i osećam se loše. Moramo imati svi tu ljutnju i bes, jer to je isto strast. Očekujem reakciju, ali pre svega zrelost, ne kao igrača, već kao muškaraca. Mnogi su mladi, moraju se probuditi i početi da preuzimaju odgovornost – rekao je Mihajlović i posebno se ovrnuo na učinak napadača iz Gambije Musu Borova:

Profimedia

 – Kada se nađe u šansi ne može da mi mlitavi, mora da rasturi gol!

Da bi ga igrači bolje razumeli Mihajlović kaže da im je prikazao dokumentarni film o Maradoni.

– Pokazao sam ekipi film o Dijegu i pitao sam ih da li znaju šta je bila njegova stvarna snaga. Uklizao bi da bi se domogao lopte kod svog šesnaesterca, vršio bi pritisak, išao bi protiv svih, pa ako to može Maradona, onda svi moraju tako da igraju

Za sledeći prelazni rok Mihajlović ima svoje želje, ali …

Pročitajte još: Jedna od najvećih tragedija u istoriji fudbala: Greška pilota odnela 71 život, samo je šestoro ljudi preživelo stravičan pad aviona

– Znamo šta nam je potrebno, ali tako je več dve godine. Ipak, ne treba nama mnogo. Samo neko ko mi se sviđa i ko bi funkcionisao u mom sistemu. Kakvu vrstu napadača bih voleo? Mesija ili Kristijana Ronalda!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike