Stojković sa lepim vestima za 24sedam: Ožegović izlazi iz bolnice!

29.11.2020

11:25 >> 14:43

0

Centarfor turske Adanespor uspešno se oporavlja od koronavirusa

Stojković sa lepim vestima za 24sedam: Ožegović izlazi iz bolnice!
Copyright MN Press

Najgore je prošlo. Bivši fudbaler Partizana Ognjen Ožegović, trenutno član turske Adanespor, jedan je od mnogih igrača u svetu koji se na teži način suočio sa koronavirusom, ali se posle nekoliko dana provedenih na bolničkom lečenju uspešno oporavio i uskoro bi rehabilitaciju mogao da nastavi u porodičnom krugu. Iz prve ruke za 24sedam ovu vest saopštio je golman Partizana Vladimir Stojković.

Pročitajte još: Ivanović i Bilić beže iz opasne zone, na „Gudisonu“ ludnica i samo jedan gol

– Baš smo se čuli i mogu reći da je sa “Ožegom” sve u najboljem redu. Bila je kriza, pa je završio i u bolnici, ali sada se dobro oseća i očekuje da danas ili sutra bude pušten kući – priča Stojković, koji će se večeras (17.00, Arena Sport 1) vratiti na gol Partizana nakon što je i sam vodio borbu sa koronom:

– Da, prva četiri dana bolesti imao sam totalnu malaksalost i temperaturu 39 C, pa kad uspem da je spustim na 37,5 čini mi se kao da sam se ponovo rodio. Ne daj bože nikome. Srećom, nije bilo drugih komplikacija, već peti dan počeo sam da se vraćam sebi i da normalno funkcionišem.

Zbog zaraze u Partizanu dosad su van tima bili Aleksandar Šćekić, Nikola Lakčević, Lazar Pavlović, Lola Smiljanić, dok je na jednom testu bio pozitivan Lazar Marković, ali se već na sledećoj proveri pokazalo da nije napadnut virusom.

Pročitajte još: Italijanski sudija otkrio: Maradona mi je prišao posle “Božije ruke” i oduševio me jednom rečenicom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike