Tošić odbio dva turska kluba, čeka ponudu Zvezde

20.01.2021

08:32 >> 10:40

0

Autor: Milan Nastić

Srpski fudbaler nije dobio ništa konkretno od čelnika crveno-belih

Tošić odbio dva turska kluba, čeka ponudu Zvezde
Copyright Profimedia

Srpski fudbaler Duško Tošić odbio je ponudu dva turska kluba i, kako kaže za “Sportski žurnal”, čeka ponudu Crvene zvezde.

On je poručio da ima želju da se vrati na “Maraknu”, ali je istako da crveno-beli treba da izađu sa konkretnom ponudom.

– Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio – poručio je Tošić za “Žurnal”, i dodao:

– Nedavno sam bio na sastanku sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo. Posle razgovora sa njima, odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske.

Pročitajte još

Sa druge strane, isti list piše da bi Zvezda mogla da se ratosilja El Fardu Benove plate od 650.000 evra godišnje i pride zaradi oko 1.500.000 pošto fudbalera sa Komorskih ostrva – jednog od najboljih stranaca u istoriji kluba – žele klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tačnije Dubaija.

Stefan Hajdin, Veljko Simić i Ričmond Boaći su otišli, stigao je Aksel Bakajoko, ali navijači Crvene zvezde još čekaju na bombastična januarska pojačanja. Među njima i na Duška Tošića, a čeka i on. Jer kako kaže za “Sportski žurnal”, ponuda crveno-belih još nije stigla na njegovu adresu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Žurnal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike