Duško Tošić se vraća u Zvezdu, zna se i plata

05.01.2021

08:35 >> 15:27

0

Autor: Milan Nastić

Ugovor bi trebalo da se potpiše u narednih nekoliko dana

Duško Tošić se vraća u Zvezdu, zna se i plata
Copyright MN Press

Crvena zvezda dobija ozbiljno pojačanje u zimskom prelaznom roku. Radi se o iskusnom fudbaleru Dušku Tošiću, koji je na korak da se vrati u klub za koji je igrao dve godine, i potpis na ugovor bi trebalo da se stavi pre 9. januara kada se očekuje početak priprema crveno-belih za prolećni deo sezone, piše Sportski žurnal.

Jedina prepreka može da bude da se pojavi neka primamljiva ponuda iz inostranstva, što bi moglo da ga odvoji od Marakane,ali za to su male šanse, pa u narednih nekoliko dana može se očekivati novo-staro lice u redovima crveno-belih.

Tošić je imao ponude iz Turske, gde ga žele Bešiktaš i Karagumruk, međutim deluje da je bliži ostanku u Srbiji gde bi posle dužeg vremena mogao da bude uz porodicu.

Pročitajte još

Navodno, čelnici jesenjeg prvaka Srbije su mu ponudili između 360.000 i 400.000 evra,plus bonusi, premije, a ugovor bi bio potpisan na dve godine.

Tošić bi tako oslobodio jedno mesto za odlazak štopera, a kako sada stvari stoje najbliži je da napusti klub je Miloš Degenek za koga ima interesovanje sa istoka, a najbliži je Kini.

On će u januaru proslaviti 36. rođendan, a podsetimo da se sa Zvezdanom Terzićem poznaje iz OFK Beograda, dok je u Zvezdi bio od 2010. do 2012. godine.

Posle toga je otišao u Betis i Genčlerbirligi. Igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, KPR i naposletku Guangdžou.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Žurnal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike