"Orlovi" treniraju na stadionu velikog atletskog šampiona

23.01.2021

12:13 >> 12:41

0

Autor: D. B.

Fudbaleri Srbije pripremaju se za meč u Santo Domingu

"Orlovi" treniraju na stadionu velikog atletskog šampiona
Copyright Promo/FSS

Polako, ali sigurno približava se dan kada će fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige Srbije uz Ranka Veselinovića iz kanadskog Vankuvera, člana MLS lige, odigrati meč protiv tima Dominikanske republike.

Utakmica će biti igrana na Olimpijskom stadionu “Feliks Sančez”, nazvanom po velikom atletskom šampioni iz ove države, 25. januara sa početkom u 22 časova, a danas su na ovom stadionu igrači koje će na ovom duelu voditi Ilija Stolica odradili i prvi trening.

Već je poznato da je “orlove” zadesila neprijatna situacija kada su u tokom leta za Dominikanu saznali da od planiranog duela protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih država neće biti ništa, zbog toga što SAD nisu želele da izdaju vize za fudbalere iz Srbije usled epidemioloških mera u borbi protiv koronavirusa, pa je alternativa pronađena u duelu sa timom Paname. Ovaj meč će biti odigran 28. januara.

Uz to na turneju nisu krenuli ni svi igrači na koje je Stolica računao, a sa sličnim problemima suočavaju se i u redovima prvog rivala.

Pročitajte još

U selekciji Dominikanske republike došlo je do nekoliko promena u timu. Defanzivci Žairo Bueno (Sarinjena) i Meni Rodrigez (Erakles) morali su da otkažu učešće zbog povreda, dok je potvrđeno da na ovom meču, zbog dobijenog crvenog crvenog kartona ma meču protiv Portorika, ne može da nastupi napadač Erik Hapa (Atletiko Pantoha).

Zbog toga u tim su pozvani Kelvin Duran (O&M), Džon Melo (Atlantiko) i napadač Osasune Novend Lorenco. Ranije je potvrđeno da u timu neće biti ni Hulija Martineza (Mirandes) i Sterlniga Kolantea (Atlantiko).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike